dissabte, 20 de març del 2010

Ni amo, ni pastor, ni deu que els entengui...

Senyors,
algu de vosaltres s'ha trobat mai que de cop i volta li diguin que el venen a una altra empresa, que NO li donaran cap paper que aixi ho justifiqui i que despres de 1 mes i 3 setmanes ningu es vulgui fer carrec de tu?

Doncs ara us explico que ens ha passat:
La nostra antiga empresa, TerminalA, deu 43 milions d'euros. Cadascu que pensi el que vulgui.
Entra en un proces de concurs i es treu actius de sobre, exactament 50 persones, entre elles jo mateix. Fins aqui tot be. Ens garanteixen que tot anira be i que la nova empresa es una bona empresa.
Aquesta nova empresa Call Expert Europa, ho veu com una bona oportunitat, i decideix tirar-ho tot endavant. Desgracia menor pels que estivamen a TerminalA perque sembla que els 50 afortunats no correm cap risc perque sembla una empresa solvent, i a mes tenim com a client principal a TerminalA, amb el que no deixem de fer la feina que feiem abans.
Passen els dias, 3 setmanes i no tenim noticies del nostre sou, que hauriem d'haver cobrat el dia 1 de març. En preocupem per saber que collons esta passant, i agafeu-vos que ara be lo bo.
Com que TerminalA no resucita, i a aquests llestos de torn de Call Expert no els hi sorten be els acords que ens havien explicat amb altres empreses per utilitzar aquest call center, doncs decideixen trencar unilateralment el contracte amb TerminalA, i ens deixen penjats com a fuets, perque estem desamparats de totes totes.
No sabem encara les responsabilitats de TerminalA en tot aquest affer, perque la cortina de fum, per tal de fer fora a 50 persones, i que no li costi res a ningu, esta mes que present en la ment de tots els implicats.
Ara ens estem assesorant per tal de treure l'aigua clara a tot plegat, i no descartem algun tipus de joc brut de les dues empreses. Si fos aixi, estem disposats a arribar al final de la historia, fent caure les torres que ens anem trobant pel davant, que no tenim cap dubte que ens trobarem.

Si en voleu saber el final, ja l'anire penjant al bloc.

To be continued...

2 comentaris:

  1. sempre que la mar bat amb força en les pedres que es fot és el mejilon.............
    HG

    ResponElimina
  2. ja t'ho vaig dir jo! si ho venem com a guió de pel.licula, ens emportem l'oscar al millor guió adaptat i alguns d'aquests pallussos, l'oscar al millor actor!

    ester

    ResponElimina