dilluns, 22 de febrer del 2010

Campions de copa, una filosofia a seguir.

Si senyors, el Barça ahir es va proclamar campio de la copa, competicio que ja ha guanyat en 22 ocasions.
Relament ahir va ser un partit sense massa historia, perque la diferencia entre el dos equips es abismal, despres que el nostre millor aliat Florentino es tornes a gastar una millonada per tal de confeccionar un equip que aspires a tot. I ahir se la va tornar a fotre i crec que ben fotuda, perque l'equip de la capital mai va ser rival per tot un Barça que funciona de memoria.

Tornant al tema de la filosofia d'estil, joc, equip, etc, tenim al capdavant de la seccio de basquet un entrenador catala Pasqual, com el Pep, un nucli dur de l'equip, catala, com l'equip del Pep, una passio pel Barça mes que demostrada, potser no en tots els jugadors, pero 90% de la plantilla sap la samarreta que porta i com ha de suar per ella. I aixo es feina del que esta al capdavant de tot plegat. Un senyor que ha mamat Barça, que sempre ha estat a l'ombra pero amb les coses ben calres, respecte al que fa, com ho fa i quan ho fa.
Tenim dos equips professionals amb la mateixa mentalitat guanyadora, sacrifici, ordre, entrega, i tot el que li volgueu afegir. I al davant de tot, dues persones humilds que el que volen es que no es parli d'ells. Son els jugadors, i per aconseguir-ho abans han picat molta pedra.
Aquest post es per si d'una vegada per totes, tots aquest que creuen en l'equip a cop de tal.lonari, si encara no ho tenien clar amb el Chelsea, NO FUNCIONA.
Els pericos parlen de la força d'un sentiment, i jo crec que aquesta frase tambe s'escau, pero a part del sentiment, tenim uns equips guanyadors que ens possen a la cresta de la onada, i en boca de tots el diaris d'arreu d'Europa, i perque no dir-ho, del mon.
Som el que som gracies al treball sense treva i sense mirar la feina dels demes.

Endavant, perque l'esperit de lluita no s'ha de perdre mai, i menys en els temps que corren, i l'esport es un bon mirall, per veure el nostre nou esperit catala, sempre abans envoltat de derrotes i merda de molta gent que no ens vol gens be.

Tornarem a lluitar...

Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada