dimarts, 23 de febrer del 2010

Que collons esta passant?

Vull fer resso d'una noticia que m'ha arribat aquest mati i compartir-la amb el bloc.

Alla va.

Dilluns es va celebrar el judici contra Àngels Monera als jutjats de Santa Coloma de Farners per una denuncia per falta de respecte a l’autoritat per voler parlar el català a la Guàrdia Civil de l'aeroport de Girona
http://www.avui.cat/cat/notices/2010/02/_si_no_vol_parlar_castella_demani_un_traductor_88875.php

La falta de respecte a l’autoritat que emana del poble català és el que s’hauria de denunciar cada vegada que un Policia nacional, Guàrdia Civil o Mossos d’Esquadra ens demana que no parlem el català.

Aquí voldríem remarcar la ferma actitud de l’Àngels Monera en fer-se respectar davant la intimidació de la Guardia Civil que va provocar que perdessin el vol, com també la catalana d'origen peruà, Rosario Palomino, que en comptes de callar, va portar a judici al policia nacional el passat 20 de desembre, d'haver-la vexat a la comissaria del carrer Antoni Maria Claret pel fet que ella s'hi va dirigir en català.
http://paper.avui.cat/societat/detail.php?id=184889

Demà dimecres onze persones vinculades a la Plataforma pel Dret a Decidir han de declarar com a imputades al jutjat de Vilafranca. Van ser denunciades pels Mossos d’Esquadra per demanar firmes durant una jornada de votacions. Unes signatures que reivindicaven el traspàs a la Generalitat de la competència de convocar referèndums

Els Mossos de l'àrea de Vilafranca van considerar que la recollida de signatures no es podia fer durant una jornada electoral, van comissar el material de la PDD i van denunciar Roser Armengol, Jaume Claramunt, Roger Fuentes, Carles Mercader, Imma Mestre, Josep Maria Mestre, Xavier Navarro, Esther Ponsa, Raimon Soler, Maria del Carme Travesset i Albert Vidal, que han de declarar davant el jutjat dimecres.
http://www.avui.cat/cat/notices/2010/02/recollida_de_signatures_delicte_electoral_88915.php

Des del grup de suport a Joan Carretero i Reagrupament, volem expressar el nostre total suport a aquests patriotes que amb el seu exemple patriotic que ens dóna encara més força per lluitar per a la Independència de la nació Catalana.

1 comentari:

  1. doncs ja pot ser guardia civil, mosso d'esquadra o cap de brigada q jo penso enrraonar en català... si li agrada bé i si no també! estem a territori català i si els hi agrada que girin cua!

    Att Jona!

    ResponElimina