dimarts, 16 de febrer del 2010

Cortina de fum

Us heu fixat que durant els ultims dies nomes es parla del conseller Maragall i de les veritats que ha dit.
Doncs avui a RAC1 han tingut una bona iniciativa, i han obert el telefon al oients del Mon a RAC1, per tal que diguessin la seva, i com sempre, els ultims en enterar-se de la situacio en que es troben la resta del poble, son justament els politics, que segueixo pensant que tiren o s'inventen constantment cortines de fum per tal de desviar l'atencio de tots aquells problemes, que com ha quedat mes que pal.les no tenen ni la mes remota idea de com solucionar-los, i personament crec que ni saben que tots ells existeixen.
Han trucat autonoms, vidues, emprenedors sense ajudes, gent amb la prestacio de l'atur esgotada, etc.
Tambe es cert, que molts de nosaltres coneixem al tipic senyor que treballa 10 dies i al que fa onze ja ha agafat la baixa, i a cobrar de l'atur. Que hi pot fer el govern o els politics que tenim per lluitar per tot plegat?

Cada dia que passa i veig la cara del Saura, o del Puigcercos, o del mateix Montilla, o de la Sanchez-Camacho, em poso de molt mala llet. Estic una mica cansat de la palmadeta a l'esquena i de les discussions per veure qui tindra el poder de donar-nos pel sac durant els propers quatre anys.
A mes l'unic, que des d'el meu punt vista, ha demostrat una mica de cordura i ha cregut en el projecte de futur, i tot i que no agradi, esta posant unes bones basses pels nostres fills en quant al tema de l'educacio, es el conseller Maragall, pero ara li toquen la cresta perque ha dit quatre veritats, que tothom pensa pero que ningu te els collons de dir-ho. Que senzill es seure a la poltrona, mentres la resta ens conformem amb el llegat que ens estan deixant.

En fi, que espero que en Jordi Baste faci arribar una copia de totes les trucades que han hagut durant l'hora de telefons oberts, als mateixos politics que es dediquen a aplanar-se el cami durant dos anys, per intentar seure a la poltrona el maxim temps possible.

Salut, i cada cop menys confiança en aquests personatges que es diuen politics!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada